Una cinquantena d’obres opten al 12è Premi Literari Delta

El jurat del Premi literari Delta es va reunir ahir a la sala d’actes del Casal de Barri Montserratina de Viladecans, per iniciar les deliberacions d’aquesta 12a edició d’aquest certamen.

Les obres presentades són inèdites i molt diverses: novel·la històrica, novel·la negra, eròtica, etc. i aborden temàtiques com la violència masclista, els drets de les dones o les trajectòries vitals.

El jurat està format per referents de l’àmbit de l'escriptura i la literatura, i presidit per la consellera de Feminismes, Vicky Castellanos Núñez, i la regidora d’Igualtat de Gènere de Viladecans, Olga Reyes Haro.

El veredicte del jurat es donarà a conèixer en un acte públic que se celebrarà a Viladecans el dijous 14 de desembre. L’obra guanyadora serà premiada amb 3.000 €, i l’edició en paper i en format digital, i l'obra finalista serà reconeguda amb un premi de 1.000 €.

El Premi Literari Delta de narrativa escrita per Dones és un certamen literari biennal que arriba enguany a la 12a edició, fruit de la col·laboració de 17 ajuntaments del Baix Llobregat i el Consell Comarcal. El seu principal objectiu és promoure la creació literària de les dones reivindicant la mirada i el pensament feminista com a claus per transformar la societat, des del convenciment que el reconeixement de la narrativa escrita per dones és principal en una comarca declarada feminista.

Aquí podeu consultar tota la informació relativa a la 12 a edició del Premi Literari Delta i els ajuntaments que la impulsen.

 

Imatges addicionals: 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte