Concurs Talla Ja!! Contra la violència masclista 2017

Missatge d'estat

Els enviaments per aquest formulari estan tancats.

 

El guanyador de la tercera edició del concurs de promoció de la campanya Talla Ja!!, que rebrà un premi de 400€, ha estat l’espluguenc David López Rejón amb una obra audiovisual que expressa el poder que s’exerceix a través de la violència sobre les dones i en especial, en aquest cas, a una dona jove en el marc d’un sistema de relació de poder. Alhora emfatitza la protesta, la recerca d’ajuda i la denuncia per fer front a aquesta xacra, i  així finalment poder eradicar-la.

L’obra reflecteix visualment totes les fases de la violència masclista i utilitza un llenguatge  proper amb l’objectiu de conscienciar sobre la necessitat de tallar ja amb la violència masclista, i convida als i les joves a evitar la reproducció d’estereotips masclistes i promoure relacions igualitàries.

Enguany s’han presentat al concurs persones joves amb propostes en diversos formats:  microrelat, fotografia i audiovisual, expressant el rebuig davant la violència masclista.

El jurat ha estat format per les professionals de la Comissió Joves i Relacions Personals del Consell Comarcal del Baix Llobregat, per Alberto Cabello, expert en comunicació, per Oscar Gañán, jove creador i pel conseller de joventut,  Miquel Comino.

Aquesta obra guanyadora es podrà utilitzar, sol·licitant-lo prèviament, en totes aquelles activitats, campanyes, serveis, programes, publicacions, etc. que realitzin cadascun dels 30 ajuntaments de la comarca, així com els serveis del Consell Comarcal.

El Consell Comarcal del Baix Llobregat vol agrair i felicitar a totes les persones que han  participat en el concurs, i anima a la gent jove de la comarca a participar en properes edicions.

Obra guanyadora del concurs Talla Ja!! 2017

 

 

Bases del concurs

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte