Violència de gènere

GUIA DE DRETS DE LES DONES VÍCTIMES DE VIOLÈNCIA DE GÈNERE

La línia 900 900 120, d’atenció a les violències masclistes, ofereix en ucraïnès.

Les dones ucraïneses que han patit o que pateixen violència masclista, tant per part de la parella com per part d'altres persones, durant el seu procés de fugida poden contactar amb:

  • El telèfon 900 900 120, que també atén en ucraïnès. És un telèfon d’informació i primera atenció que deriva als serveis amb criteris d’adequació i proximitat. El telèfon és gratuït, funciona les 24h del dia els 7 dies de la setmana i no deixa rastre.
  • La xarxa de Serveis d’informació i atenció a les dones (SIADs). Es troben als municipis de més de 20.000 habitants i a tots els Consells Comarcals. Ofereixen atenció social, psicològica i jurídica. 
  • La xarxa de Serveis d’intervenció especialitzada (SIEs). N’hi ha 16 repartits en el territori català. Compten amb un equip interdisciplinari (social, jurídic, psicològic, educatiu...) que atén les situacions de violència masclista. 
  • El telèfon 112 de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra. Els Grups d’Atenció a la Víctima de les comissaries també donen informació sobre els processos de denúncia i acompanyament especialitza

 

Guia de suport a dones víctimes de violència masclista.

Guia de apoyo a mujeres en situación de violencia machista.

Servei d'Informació i Atenció a les Dones del Baix Llobregat

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte