Can Sadurní Horitzó 30. Cap a un Parc Prehistòric del Massís de Garraf.

El projecte Can Sadurní Horitzó 30 té com a principal objectiu la convivència entre la investigació arqueològica en un dels principals jaciments prehistòrics de la riba mediterrània peninsular, la cova de Can Sadurní, a Begues, amb la posta en valor de les seves troballes arqueològiques així com del propi jaciment, mitjançant diferents actuacions tant en la mateixa cova com en el seu entorn immediat encaminades a la salvaguarda i protecció de les restes i sediments arqueològics encara per a excavar i a la difusió dels resultats i valors culturals del jaciment.

Ateses les característiques del jaciment i les necessitats que han evidenciat les darreres campanyes d’excavació, el projecte es proposa la creació d’un parc arqueològic a l’aire lliure, que es denominarà Parc Prehistòric del Massís de Garraf, que resolgui els dèficits actuals a través d’una sèrie d’actuacions que es detallen en la Memòria denominada Can Sadurní Horitzó 30.

 

Manuel Edo, Maria Jesús Barrio, Pablo Martínez, Trini Castillo i Elicínia Fierro.

CIPAG (Col·lectiu per a la investigació de la prehistòria i l’arqueologia de Garraf-Ordal)

CEB (Centre d’Estudis Beguetans)

AJUNTAMENT DE BEGUES. Regidories de Cultura i Comerç i Turisme

CAVES MONTAU DE SADURNÍ

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte