Jornades de Patrimoni

L'àmbit patrimonial del Baix Llobregat

Les Jornades del Patrimoni del Baix Llobregat és una activitat organitzada pel Consell Comarcal del Baix Llobregat en col·laboració amb el Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat, la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i els ajuntaments de la comarca.

S’organitzen cada dos anys amb la voluntat de ser un espai de trobada i d’intercanvi d’experiències en l’àmbit patrimonial del Baix Llobregat.

La salvaguarda del llegat cultural i històric no s’ha de veure des d’un punt de vista restrictiu o limitat, sinó des d’una visió àmplia, oberta i global que inclou  elements materials i immaterials: construccions i edificis històrics, documents, objectes i indrets d’especial significació, tradicions, història local i el nostre sovint oblidat patrimoni natural.

Seguint aquesta línia de treball, en les jornades s’analitzen i debaten els elements patrimonials des d’una visió ampla, integradora i multidisciplinar. Pel seu format i pel fet de ser l’únic esdeveniment d’aquestes característiques a la comarca, les jornades s’adrecen a un ampli grup d’especialistes en diverses disciplines com ara: arxivística, arquitectura, etnologia, arqueologia, i especialistes en les diverses facetes de tractament del patrimoni com ara: recerca, gestió, revindicació i divulgació; associacions i entitats vinculades al patrimoni; comunitat educativa, tècnics i tècniques dels ajuntaments i públic interessat en el patrimoni cultural.

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte