Neix una nova associació gastronòmica al Baix Llobregat

El mercat de la Boqueria de Barcelona fou l'escenari triat per a la presentació d'un nou grup d’experts cuiners de la comarca, sota el nom Cubat

Els restaurants Can Rafel (Cervelló), Cal Mingo (Viladecans), El Racó (Sant Climent), Follia  (Sant Joan Despí), El Mirador de Sant Just, La Lluna en un cove (El Prat), Major Trenta-sis (Gavà), l’Àpat (Molins de Rei) i Casa Nostra (Corbera), s'han unit per crear una nova  associació gastronòmica. Sota el nom Cubat, té l’objectiu de promocionar la comarca a través de la qualitat de la cuina i els productes  frescos i autòctons del Parc Agrari del Baix Llobregat (la carxofa del Prat, el Pota blava, els  espàrrecs, les cireres...), conferint-li uns trets d’identitat propis i distintius.  
 
Aquests restaurants seran els encarregats d’aplicar el mestratge de les seves cuines i de transmetre les potencialitats dels productes i la seva degustació a les taules, tot combinant els valors de tradició i modernitat amb la distinció. Una interessant iniciativa que proporcionarà, segons han assegurat des del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, un element diferenciador a la gastronomia comarcal, i que serà clau per a refermar el Baix Llobregat com a destí turístic.   

La presentació va tenir lloc el dijous 20 de setembre al mercat de la Boqueria de Barcelona, i ha estat presidida per la Presidenta de l’associació, Rosa Farrés, i la consellera del Consell Comarcal i del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, Maria Miranda.   

Per ampliar l'informació premeu AQUÍ.

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte