La crisi continua afectant el Baix Llobregat

Imatge seguiment crisi

Cada dia s'ingressen 3 execucions hipotecàries al Baix Llobregat. En el 2015 el nombre d'execucions hipotecàries resoltes supera a les ingressades. Mentre disminueixen, respecte el 2014, el nombre d'execucions hipotecàries i els processos monitoris ingressats, augmenten en un 3% el nombre de llançaments practicats a la comarca.

Més del 45% de la població aturada del Baix Llobregat no té prestació per desocupació. Entre les prestacions per desocupació augmenta de manera constant el pes de la cobertura de les prestacions no contributives (clar indicador de l’augment de les persones aturades que han esgotat les prestacions contributives o bé, perque no compleixen els requisits).

El quadre de seguiment dels indicadors de la crisi del mercat de treball continua mostrant una pitjor situació a la trobada abans de la crisi tot i que es registra una millora respecte anys anteriors, en especial entre els relacionats amb l'atur registrat o la rellevància de les activitats basades en coneixement i alta tecnologia que mostren un comportament més favorable que el conjunt d'activitats i millor a l'observada abans de la crisi.

Si es compara amb el 2014, s’observa una millora en els indicadors relatius a les execucions hipotecàries, llançaments i processos monitoris. En quant al mercat de treball, destaca el creixement del pes de la població aturada respecte l’assalariada del Baix Llobregat; la disminució de la taxa de cobertura de les prestacions per desocupació entre la població aturada però també el creixement dels contractes registrats o la disminució de les persones afectades per un expedient de regulació d’ocupació.

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte