El Perfil de la Ciutat

Imatge El Perfil de la Ciutat

El Projecte El Perfil de la Ciutat consisteix en la col·laboració tècnica, metodològica i de recerca d’una sèrie d’Ajuntaments, a través de les seves àrees de Promoció Econòmica i, més concretament, dels seus Observatoris socioeconòmics. Actualment està format per 13 ajuntaments, tot i que resta obert a la participació d’altres ciutats mitjanes.

Des del punt de vista dels Observatoris, és un entorn web interessant perquè permet desenvolupar i aplicar eines, metodologies i indicadors tècnics per a mesurar la qualitat de vida i benestar de les ciutats, i aprofundeix temàtica, analítica i metodològicament en diversos temes.

Concretament, són rellevants dos apartats de la web. Un, el de “Perfils”, on es pot consultar una evolució dels principals indicadors socioeconòmics (perfils) dels municipis que componen la xarxa. Es pot fer selecció per municipi i descarregar les dades en diferents formats.

Un altre apartat rellevant és el de “Articles”, ja que aquí es poden trobar publicacions tècniques sobre diferents aspectes metodològics de l’anàlisi socioeconòmica.

 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte