Estudis locals - Diba

Imatge web estudis locals

L'eina www.estudislocals.cat es tracta d'una web que permet consultar en línia els diferents estudis socioeconòmics que fan referència a la demarcació de Barcelona. Aquesta eina és una iniciativa conjunta de la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona.

La plataforma web, molt visual i pràctica, permet cercar i consultar els estudis socioeconòmics territorials publicats els darrers anys. El cercador permet fer una cerca lliure i/o avançada, a través de paràmetres com són: territori (municipi, comarca, província i àmbits supramunicipals), any de publicació, font i temàtica.

La web inclou l’accés al recurs AtlesDEL de la Diputació de Barcelona, un espai d’informació i debat sobre els models de desenvolupament local que combina enfocaments teòrics amb estratègies aplicades.

Així mateix, s’inclou l’enllaç al programa HERMES (base de dades amb la informació estadística socioeconòmica disponible a nivell municipal dels 311 municipis de la província de Barcelona) i a la comunitat virtual de la XODEL (Xarxa d’Observatoris del Desenvolupament Econòmic Local).

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte