Hermes, Informes automàtics - Diba

Imatge Hermes Diputació de Barcelona

El programa Hermes, de Diputació de Barcelona, es va desenvolupar l’any 1998, comptant amb els avantatges que aportaven en aquell temps les noves tecnologies de la informació i la comunicació, per tal d’oferir als 311 municipis de la província a informació socioeconòmica disponible a nivell municipal.

Desprès de diverses actualitzacions, la versió actual presenta una imatge més actual i que, aprofitant la millora continua de la xarxa d’Internet (major velocitat, programes de gràfics i mapes online), ofereix un nou tractament de la informació més àgil i una presentació més visual.

El programa es configura en una sèrie d’opcions:

  • Informes
  • Dades municipals
  • Indicadors
  • Estudis
  • Dades provincials
  • Mapes temàtics

Alguna de les opcions que resulten pràctiques per a l’anàlisi socioeconòmica municipal són, per exemple:

Els informes automàtics, que són fitxes amb informació on es pot fer consulta interactiva i seleccionar el municipi que ens interessa i l’àmbit temàtic que es vulgui triar (demografia, atur, etc.). Un cop fet això es pot obtenir una versió per imprimir.

L’apartat de mapes, en el qual podem plasmar un indicador dels que estan disponibles i obtenir un mapa temàtic comparant tots els municipis de la província de Barcelona.

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte