Continua augmentant l'ocupació hotelera en el 2015

Imatge nota ocupació anual
Document/s adjunt/s: 

L'ocupació dels hotels del Baix Llobregat (69%) registra un increment de 7 punts percentuals. En els apartaments, aquest increment és de 2 punts percentuals (situant-se en el 62% del total de l'oferta).

L'any 2015 augmenten les tarifes en hotels i apartaments. El preu mig d'una habitació doble en un establiment hoteler és de 61€, el preu observat en els apartaments, 75€. El mes de març és el que registra un major increment de l'ocupació i de la mitjana tarifària.

La mitjana de nits d'estada dels clients dels hotels i apartaments de la comarca és de 2 nits.

Segons procedència del client, augmenta el pes del client espanyol en els hotels del Baix Llobregat (del 51% al 53% del total d'ocupació) en canvi, creix el pes del client estranger en els apartaments (del 57% al 65% ).

Els clients del mercat espanyol provenen majoritàriament de Catalunya, Madrid i València. Respecte l’any anterior destaca l’augment del client català i basc en els hotels i del client madrileny en els apartaments de la comarca. Els clients provinents del mercat internacional són principalment de França, Regne Unit i Alemanya. Respecte el 2014 destaca l’increment del client francès i xinès en els establiments hotelers i alemany i escandinau en els apartaments.

El canal de reserva directe, incloent web pròpia, és el predominant en els establiments hotelers (43% del total de reserves) i apartaments (52%) i els clients individuals el principal segment d'ocupació als hotels (66,4% del total) i apartaments (85,4% del total). Respecte el 2014 augmenta la reserva de grups i les reserves mitjançant les centrals externes en els establiments hotelers.

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte