Continua augmentant l'ocupació hotelera i d'apartaments en el 2016

Imatge nota turisme anual 2016
Document/s adjunt/s: 

Amb una ocupació hotelera del 73% i una ocupació del 66% en els apartaments, el creixement de l'ocupació es consolida al Baix Llobregat.

Augmenten les tarifes en hotels i apartaments. El preu mig d'una habitació doble en un establiment hoteler és de 65€, el preu observat en els apartaments, 78€. El mes de febrer és el que registra un major increment de l'ocupació i mitjana tarifària en hotels i en apartaments. En apartaments el major increment de l'ocupació també es registra al febrer però l'increment tarifari s'observa al mes de setembre.

La mitjana de nits d'estada dels clients dels hotels i apartaments de la comarca és de 2 nits.

Segons procedència, s'equilibren els clients espanyols i estrangers en el hotels del Baix Llobregat (53% del total són espanyols) i continua el predomini del client estranger en els apartaments (66%). Els clients del mercat espanyol provenen majoritàriament de Catalunya, Madrid i Andalusia. Respecte l’any anterior destaca l’augment del client gallec i canari en els hotels i del client català en els apartaments de la comarca. Els clients provinents del mercat internacional són principalment de França, Regne Unit i Alemanya. Respecte el 2015 destaca l’increment del client francès, belga i suís en els establiments hotelers i alemany i escandinau en els apartaments.

El canal de reserva directe, incloent web pròpia, és el predominant en els establiments hotelers (43% del total de reserves) i apartaments (49%) i els clients individuals el principal segment d'ocupació als hotels (67% del total) i apartaments (92% del total). Respecte el 2015 augmenten les reserves individuals i les reserves on line externes en els establiments hotelers.

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte