Juny fa créixer l’ocupació al Baix Llobregat

Imatge informe trimestral ocupació hotelera
Document/s adjunt/s: 

Durant el segon trimestre de 2018 s’ocupen el 68,9% de les places hoteleres ofertes en els hotels del Baix Llobregat. Juny, millor mes en ocupació. Respecte l’anterior trimestre creix l’ocupació hotelera i respecte el 2017 l’ocupació de juny.

Tot i que es preveu una ocupació inferior per al tercer trimestre de 2018, la valoració respecte a la marxa del negoci i l’ocupació és significativament positiva entre els hotelers de la comarca i millora respecte el primer trimestre.

Negocis és el principal motiu d’estada dels clients a la comarca aquest trimestre (53% del total). El principal mercat ha estat l’internacional, tot i que respecte el primer trimestre ha disminuït en favor de l’espanyol.

Catalunya, Madrid i França principals procedències aquest trimestre. Respecte l’any anterior augmenta el pes dels clients procedents d’Estats Units i Canadà, Rússia o Madrid. Els clients procedents de Xina i Japó són els que més disminueixen.

La Centre és la zona que registra major ocupació al Baix Llobregat (77,2%) i la Delta la tarifa més elevada (77,8€). El 51,5% de les pernoctacions realitzades a la comarca (301.511) es van realitzar a la zona Delta. La Delta és la zona on més ha variat el preu respecte el primer trimestre de l’any.

Els establiments de 2 estrelles registren la major ocupació del Baix Llobregat (81,2%) i els de 4 la tarifa més elevada (83,4€). El 45% de les pernoctacions es van realitzar en els establiments de 4 estrelles. En els d’1 estrella és on més ha augmentat el preu mitjà.

El preu mitjà dels hotels aquest primer trimestre (70,6€) creix respecte l’anterior trimestre.

 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte