10 Jornada Emprenem sobre Feminisme i Transformació Digital

La vicepresidenta Nadia Calviño, Ministra d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital, obrirà virtualment una jornada especial, que arriba a la desena edició. 

Les expertes Karina Gibert, Aintzane Arbide i Montse Guàrdia debatran sobre com atraure el talent femení a les disciplines STEAM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria, Art i Matemàtiques).

La jornada comptarà amb la participació de Rosa Vallejo, de 82 anys, i el seu net Christian Morales, que acumulen 7,2 milions de followers de TikTok i 200.000 a Instagram al seu perfil ‘Con Buen Humor’

Aquest dimarts, 19 de juliol, tindrà lloc la 10a Jornada Emprenem “Feminisme i transformació Digital”, que organitzen conjuntament l’Ajuntament d’Esplugues i el Consell Comarcal del Baix Llobregat en el marc del 6è Congrés de les Dones del Baix Llobregat. La vicepresidenta Primera del Govern d’Espanya i ministra d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital, Nadia Calviño Santamaría, obrirà virtualment aquesta jornada especial, amb la qual se sumen deu edicions. Donaran la benvinguda a les persones participants l’alcaldessa d’Esplugues, Pilar Díaz Romero; la consellera de Feminisme, Diversitat Sexual i de Gènere, i Gent Gran del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Vicky Castellanos Núñez; i la diputada-presidenta de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació de Barcelona, Eva Menor Cantador.

La cita comptarà també amb la participació de Rosa Vallejo, coneguda com la iaia tiktoker. El seu perfil “Con Buen Humor”, que gestiona amb el seu net Christian Morales, ha acumulat 7,2milions de followers a TikTok i 200.000 a Instagram.

La taula rodona final, titulada “Trenquem la bretxa en les disciplines STEAM”, comptarà amb les expertes Karina Gibert i Oliveras, Aintzane Arbide Mendizázal i Montse Guàrdia Güell, que debatran sobre com atraure el talent femení a les disciplines tecnològiques i científiques.

Gibert és catedràtica i directora del Centre d’Investigació Intelligent Data Science&Artificial Intelligence (IDEA-UPC), a més de vicedegana del Col·legi Oficial d’Enginyeria Informàtica de Catalunya, on s’ocupa de l’àrea d’igualtat i ètica. Arbide és una referència en tecnologia 3D. Actualment, ocupa el càrrec de Business Development Manager a Leitat i lidera projectes vinculats a manufactura aditiva, com ara l’IAM 3D Hub o la 3D Factory Incubator. Guardia, per la seva part, és la CEO i cofundadora de Big Onion, companyia especialitzada en treball col·laboratiu per al desenvolupament de models d’economia digital que doten d’alta rellevància a l’ètica, i també és presidenta del Board of Trustees de la UPC. Enginyera de telecomunicacions, també és professora universitària i membre del Consell Assessor de l’Observatori de l’ètica en la Intel·ligència Artificial de Catalunya.

Data: 19 de juliol de 2022

Hora: De 10 a 11.30 h

Lloc: Espai Baronda (De la Riba, 36)

Organitza: Ajuntament d’Esplugues de Llobregat – Consell Comarcal del Baix Llobregat

Inscripcions:

https://www.elbaixllobregat.cat/6congresdones/10a-jornada-emprenem-femin...

 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte