13 persones s’incorporen a treballar al Consell Comarcal en el marc del programa Treball i Formació

El dijous 3 de desembre, la consellera de Desenvolupament Econòmic, Estratègic i Agrícola, Lourdes Borrell, ha donat la benvinguda a les 13 persones que s’han incorporat a treballar en el Consell Comarcal, en el marc de la convocatòria extraordinària del Programa Treball i Formació per pal·liar situacions derivades de la Covid-19.

Aquesta línia extraordinària està adreçada a persones que han perdut la feina a partir del 16 de març de 2020, i a persones en risc de caure en situació d’atur de llarga durada, no perceptores de prestació per desocupació o subsidi ni ajuts,  dos col·lectius que han estat els més afectats per l’estat d’alarma i la crisi generada per la pandèmia.

Mitjançant aquest programa, els i les participants milloraran la seva ocupabilitat adquirint experiència laboral en diferents municipis de la comarca i realitzaran una formació professionalitzadora que els aportarà més qualificació. A més, també rebran un acompanyament i una supervisió del seu desenvolupament en el projecte.

Durant nou mesos, 10 de les persones contractades ocuparan llocs de treball d’auxiliar administratiu/va i 3 persones d’agent cívic/a als municipis d’Abrera, Begues, Castellví de Rosanes, Collbató, Pallejà, Sant Esteve Sesrovires, Vallirana, El Papiol i Sant Climent de Llobregat.

La selecció de les persones beneficiàries s’ha basat en les línies estructurades pel programa, que estableix dues tipologies de contractació, d’una banda la línia Covid, adreçada a persones inscrites com a demandant d’ocupació no ocupades (DONO) a partir del 16 de març de 2020, per la qual s’han contractat 7 persones, i la línia PANP-Covid, adreçada a persones en risc de caure en situació d’atur de llarga durada, no perceptores de prestacions per desocupació o subsidi ni ajuts, per la qual se n’han contractat 6.

Aquesta convocatòria extraordinària compta amb una subvenció de 188.728,41 euros.

El programa està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya; i cofinançat pel Fons Social Europeu un 50% a través del Programa operatiu FSE de Catalunya 2014-2020. Regulat  per la Resolució TSF/1419/2020, de 16 de juny i l’Ordre TSF/156/2018, de 20 de setembre, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions per al Programa Treball i Formació, modificada per l’Ordre TSF/115/2019, de 7 de juny i per l’Ordre TSF/20/2020, de 25 de febrer.

Imatges addicionals: 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte