17 de maig, Dia Internacional contra la LGTBIfòbia

El 17 de maig de l'any 1990, l'Organització Mundial de la Salut va decidir eliminar l'homosexualitat de la seva llista de malalties mentals. Des de llavors, aquesta data serveix per commemorar el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia, una diada que té per objectiu reivindicar els drets de les persones lgtbi, denunciar les discriminacions que pateixen i fer avançar els seus drets a tot el món.

El Consell Comarcal del Baix Llobregat vol sumar-se a aquesta commemoració amb la reedició de la campanya “El Baix Llobregat per la diversitat afectiva, sexual i de gènere”, per la que ha facilitat als ajuntaments més petits de la comarca, 3.000 adhesius i 50 pòsters amb l’objectiu que puguin servir de suport a aquelles activitats que s’organitzin en el marc de les principals commemoracions LGTBI.

 “El Baix Llobregat per la diversitat afectiva, sexual i de gènere” és una campanya de sensibilització envers les discriminacions cap al col·lectiu LGTBI, que a més vol posar en valor la diversitat afectiva, sexual i de gènere.

La campanya contempla diverses il·lustracions i dissenys amb lemes en favor de la diversitat i contra la lgtbifòbia: “Love is Love”, “On hi ha amor hi ha família”, “L’amor no cap en un armari” o “Mi vida, mi movida”, entre d’altres.

Imatges addicionals: 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte