19 contractacions a través del programa Enfeina’t

El Consell Comarcal del Baix Llobregat ha iniciat la contractació de 19 persones participants del nou programa Enfeina’t que té com a objectiu la contractació laboral temporal i acompanyament a la inserció de les persones en situació d’atur de llarga durada.

El programa, iniciat el passat 21 de desembre, contempla accions d’experiència laboral i accions d’acompanyament a la contractació. Les accions d’experiència laboral són aquelles que faciliten la pràctica laboral a través d’un contracte laboral. Aquests contractes tenen una durada de 6, 9 o 12 mesos. Per altra banda, les actuacions d’acompanyament a la contractació faciliten a les persones contractades una millor adaptació al lloc de treball i un reforç competencial durant la contractació laboral per al posterior retorn al mercat laboral.

Les persones contractades realitzaran les actuacions d’experiència laboral desenvolupant serveis comarcals en tres projectes diferents que són de suport administratiu i atenció directa al públic; d'assessorament i sensibilització en accions cíviques i mediambientals; i d’assessorament i suport tècnic en serveis municipals i supramunicipals. Aquests projectes comarcals es presten en diferents municipis de la comarca, en funció de la demanda que han realitzat els seus respectius ajuntaments.

Durant el mes de maig s'incorporaran 3 persones més beneficiàries del programa. El Consell Comarcal del Baix Llobregat per a la realització del programa ha rebut una subvenció total de 543.443,96 euros.

El programa està promogut pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, i compta amb el cofinançament del Ministerio de Empleo y Seguridad Social.

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte