39 persones han superat un mòdul formatiu de certificat professional gràcies al programa Treball i Formació

39 persones han superat un mòdul formatiu de certificat professional gràcies al programa Treball i Formació

Gràcies al programa Treball i Formació –convocatòria del 2017- un total de 39 persones han cursat amb aprofitament la formació professionalitzadora obligatòria del projecte.

Les persones participants en el programa han obtingut l'acreditació corresponent al mòdul formatiu "Enregistrament de dades” (MF0973_1) del certificat de professionalitat "Operacions d'enregistrament i tractament de dades i documents" després d’haver cursat el mòdul formatiu durant el període de contractació com a beneficiàries del projecte Treball i Formació gestionat pel Consell Comarcal del Baix Llobregat.

El curs, d’una durada de 90 hores i de caràcter obligatori, s’emmarca en l’àmbit  de l’administració i gestió. L’acció ha consistit en un curs d’ofimàtica amb la finalitat d’adquirir les habilitats i els coneixements necessaris per a una correcta pràctica d’enregistrament de dades.

Aquesta formació l’han dut a terme dins de l’horari laboral i s’ha dut a terme en un centre formatiu homologat, acreditat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i contactat pel Consell Comarcal del Baix Llobregat. D’aquesta manera, les persones que han participat en el projecte han pogut adquirir o actualitzar la seva competència professional.

La formació en les noves tecnologies és important per a tots els perfils professionals. A més, el coneixement que han adquirit també es pot utilitzar per a la recerca de feina, la confecció d’un currículum o una carta de presentació, la comunicació i les xarxes socials o els buscadors d’Internet a banda de la seva aplicació en la tasca laboral, on cada cop més les empreses requereixen l’ús de la Tecnologia de la Informació i Comunicació (TIC) com a eina de treball.

La resposta general per part de les persones participants en relació amb l’aprenentatge obtingut de la formació és molt positiva. A partir d’aquest curs, moltes d’elles poden continuar amb la formació o bé seguint l’itinerari de certificat professional iniciat o bé cursant altres accions formatives de temàtica similar (ofimàtica).

Amb aquesta combinació de pràctica professional i formació que contempla el projecte, tots els i les participants han rebut una experiència laboral i una formació professionalitzada que els hi afavorirà la millora de l’ocupabilitat envers la seva recerca de feina futura.

El programa ha estat subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i ha estat cofinançat pel Ministerio de de Empleo y Seguridad Social del Gobierno de España i el Fons Social Europeu.

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte