3a trobada de la Xarxa tècnica de serveis d’empresa i emprenedoria

El dijous 28 de novembre va tenir lloc la 3ª trobada de la Xarxa tècnica de serveis d’empresa i emprenedoria del Baix Llobregat. En aquesta ocasió la jornada es va celebrar al Centre de serveis a l’empresa de l’Ajuntament de Gavà.

L’equip tècnic del servei de l’ajuntament va presentar les accions i els projectes que es desenvolupen des del Centre de serveis a les empreses i persones emprenedores de Gavà. També es va mostrar al personal tècnic de la Xarxa, els espais disponibles dels serveis de coworking i vivers d’empreses del municipi. Així mateix, es va comptar amb l’assistència de la tècnica del departament de Promoció Agrícola del Consell Comarcal del Baix Llobregat, que va presentar el nou servei d’acompanyament a projectes agraris de la comarca, amb l’objectiu de donar a conèixer la tasca realitzada i oferir al personal tècnic dels ajuntaments participants de la Xarxa, els serveis que es realitzen.

Per finalitzar es va debatre sobre el concepte d’innovació, i es van compartir experiències i bones pràctiques. La trobada es va tancar amb una recollida de valoracions i propostes d’interès a desenvolupar en el marc de la Xarxa pel proper any 2020.

Imatges addicionals: 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte