400 alumnes participen a les jornades PowerYou Xperience

Human Age Institute i el Consell Català de Formació Professional han organitzat amb la col·laboració dels Serveis Territorials d’Ensenyament al Baix Llobregat i del Consell Comarcal del Baix Llobregat, les jornades PowerYou Xperience Junior i PowerYou Xperience celebrades a Sant Boi de Llobregat el 17 i 18 de maig, en les que han participat 400 estudiants d'ESO, Batxillerat i FP del Baix Llobregat.

L'objectiu d'aquestes jornades és potenciar el talent jove, facilitar la presa de decisions professionals, i afavorir el desenvolupament de les competències professionals més valorades en l'actual entorn professional.

Pablo González Ruíz de la Torre, fundador i CEO de Pangea, va motivar als i les estudiants a perseguir els seus somnis personals i professionals.

Els alumnes assistents a la segona sessió van participar en un debat, i van intercanviar inquietuds i coneixements amb representants d'empreses líders del Baix Llobregat: Laboratoris Reig Jofre, Talgo, Volkswagen, Desigual, Institut Schneider Electric de Formació i Schindler.

Les sessions van comptar amb la participació del president del Consell Comarcal, Josep Perpinyà i Palau, l'alcaldessa de Sant Boi de Llobregat, Lluïsa Moret Sabidó, la Directora del Serveis Territorials d’Ensenyament Baix Llobregat, Núria Vallduriola Calbó, el president del Consell Català de la Formació Professional, Jordi Ficapal Mestres, el conseller d'Educació, Jordi Gil Dorado, el conseller de Desenvolupament Econòmic i Agrícola, Jose Ángel Carcelen Luján, i la regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, l’Alba Martinez Vélez.

Imatges addicionals: 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte