8 persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil s’incorporen al Consell Comarcal

El dimecres 30 d’octubre 8 persones joves es van incorporar a treballar al Consell Comarcal del Baix Llobregat, en el marc del programa “Contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya”, amb l’objectiu de promoure la contractació de persones joves en allò que s'han format i facilitar la seva permanència al mercat laboral.

Enguany, i atenent les necessitats de l’entitat, s’han contractat 7 persones joves que desenvoluparan tasques com a personal tècnic en diferents àrees del Consell Comarcal: Comunicació, Desenvolupament Agroterritorial, Habitatge, Salut, Transport adaptat i Transport escolar, Turisme i a la Unitat de Contractació Pública, i una com a personal administratiu que donarà suport al Departament de Joventut.

La presentació oficial ha tingut lloc aquest matí, la Presidenta del Consell Comarcal, Eva Martínez Morales, ha donat la benvinguda i ha explicat les diverses funcions de l'entitat. També ha encoratjat a les noves incorporacions a aprofitar aquesta experiència per a créixer tant professional com personalment, i descobrir diferents tasques de l'Administració Pública. 

Amb aquest programa s'incentiva la contractació laboral en pràctiques de persones joves, majors de 16 anys i menors de 30 anys, amb formació i beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, amb la finalitat de millorar la seva ocupabilitat amb l’adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral, de manera que sigui possible la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.

"Les contractacions s'han efectuat d'acord amb les condicions establertes en l'Ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol de bases, i Resolució TSF/1844/2019, de 20 de juny de convocatòria, confinançat per la Iniciativa d'Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2014-2020, amb un cofinançament del 91,89%."

 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte