8.000 preservatius distribuïts per a la prevenció de la SIDA a la comarca

El Servei Comarcal de Joventut del Baix Llobregat engega la campanya amb el lema “Mou-te per plaer”, amb motiu de la celebració del dia 1 de desembre, Dia Mundial de la lluita contra la SIDA.

Aquest any 2017, per facilitar els recursos per elaborar la campanya del dia Mundial de la SIDA als municipis i fomentar la participació en les activitats organitzades als Serveis d’Informació Juvenil de la comarca, el Servei Comarcal de Joventut ha distribuït 8.000 preservatius.

L’objectiu principal d’aquesta campanya és conscienciar als i les joves de la comarca que “la SIDA no entén ni de races, ni de religions, ni de sexe, ni d’orientacions sexuals. Sinó que qualsevol persona que mantingui relacions sexuals de risc, pot contagiar-se. I sobretot que no depèn de qui siguis sinó de com ho facis”.

D’altra banda, des del Centre d'Estudis Epidemiològics sobre les Infeccions de Transmissió Sexual i Sida de Catalunya (CEEISCAT), ens recorden que en els darrers deu anys, s’ha produït un augment important de totes les Infeccions de Transmissió Sexual (ITS) i afecten, sobretot, a joves de menys de 25 anys.

És essencial millorar la conscienciació del risc i promoure els comportaments sexuals més segurs, així com garantir l’accés a la detecció de les ITS per conscienciar que no tenir simptomatologia no exclou ser portador d’alguna d’aquestes malalties.

Per a més informació: http://www.elbaixllobregat.cat/scj/campanyasida

 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte