9è Fòrum Comarcal de la Mobilitat

Dijous 28 de març s’ha celebrat al Consell Comarcal el novè Fòrum Comarcal de la Mobilitat. Aquesta edició s’ha centrat en l’inici dels treballs del Pla director de Mobilitat (pdM 2020-2025).

A la jornada han participat representants polítics i tècnics dels municipis, dels sindicats comarcals, i de diverses entitats relacionades amb la mobilitat. La presentació ha anat a càrrec del president del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Josep Perpinyà, i del conseller de Mobilitat, Xavier Amate.

El pdM és un compromís derivat de la Llei de Mobilitat. És l’instrument que planifica la mobilitat en l’àmbit de les 12 comarques que abasta la demarcació e Barcelona per al període 2020-2025. L’ATM té la responsabilitat d’impulsar aquests treballs, així com el procés de participació associat.

El cap del Servei de Mobilitat de l’Autoritat del Transport Metropolità, Xavier Sanyer, ha presentat la diagnosi de la comarca en el marc del Pla Director de Mobilitat, com a punt de partida per a l’elaboració del pla. Posteriorment ha tingut lloc una sessió participativa on els assistents han treballat en petits grups per tal d’identificar les principals problemàtiques al voltant de la mobilitat a la comarca: el transport públic ferroviari i per carretera, les noves formes de mobilitat, la mobilitat activa, les mercaderies i els centres generadors de mobilitat, els aspectes ambientals i de salut, el transport privat i els aspectes socials, l’accessibilitat i l’educació.

Imatges addicionals: 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte