Apassiona’t al Baix Llobregat i viu els espectacles més singulars de la comarca

El consorci de Turisme del Baix Llobregat posa en marxa, un any més, la campanya “Apassiona’t al Baix Llobregat”, campanya que vol donar a conèixer i promocionar la Passió d’Esparreguera i la Passió d’Olesa de Montserrat, dues representacions històriques úniques declarades Festes d’Interès Nacional.

 “Apassiona’t al Baix Llobregat”, també suposa una veritable oportunitat pel públic espectador, ja que a més de gaudir d’aquests espectacles únics, poden programar una escapada completa amb propostes que combinen la cultura, allotjaments singulars, bona gastronomia i atractius turístics únics; com els Set Balcons de Montserrat, les coves de Montserrat a Collbató o el Museu de la Colònia Sedó d’Esparreguera, exemple de les primeres colònies tèxtils del segle XIX.

La zona nord del Baix Llobregat disposa a més de diferents cellers i caves per a aquelles persones amants de la gastronomia, que podran combinar les seves visites amb estades als hotels i dinars o sopars als restaurants de la zona i del col·lectiu Sabors de l’Horta.

Les Passions inicien una nova temporada amb grans novetats i millores

El 10 de març la Passió d’Esparreguera ha aixecat el teló amb la intenció de sorprendre a espectadors i espectadores amb millores de la qualitat de la il·luminació i apostant per nous efectes.  L’espectacle es podrà veure al Teatre de La Passió d’Esparreguera fins a l’1 de maig de 2024.

Pel que fa a la Passió d’Olesa, un nou concepte dramatúrgic, més efectes especials i dispositius escènics per un espectacle més potent, i més música per acompanyar emocionalment la dramatúrgia, posen en marxa aquest espectacle del qual hi haurà només 8 funcions, que es podran veure a partir del 12 de març fins a l'1 de maig, amb una durada prevista de l’espectacle de 2h15′ i comptarà amb subtítols en castellà i anglès de forma simultània a l’espectacle.

La campanya Apassiona’t, ofereix a més descomptes especials en la compra d’entrades a les persones que visiten les passions introduint el codi “TURISMEBLL24”.

Més informació: www.turismebaixllobregat.com/ca/apassionat-al-baix-llobregat

Imatges addicionals: 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte