Aquest Nadal, proximitat i valor social

El Consell Comarcal del Baix Llobregat, en el marc del projecte Xarxa de Productes de la Terra, promou una acció de col·laboració entre empreses que elaboren producte agroalimentari de proximitat i la Fundació Gaspar de Portolà que, entre moltes altres activitats, fa lots de Nadal per empreses i entitats. El resultat és un lot de Nadal amb productes de proximitat, que suposa una nova oportunitat de venda pel sector agroalimentari de la comarca a través d'una entitat del tercer sector del territori, que es dedica a  la inserció sociolaboral de persones amb discapacitat intel·lectual.

El Baix Llobregat és una comarca diversa, també en la producció d'elaborats agroalimentaris que permeten diversificar la producció agrària i avançar en la cadena de valor del producte. La comarca sol associar-se a la producció d'horta i fruita fresca, però també s'hi fan productes de qualitat com l'oli, el vi, el cava, les conserves, els dolços, els licors, la mel o la cervesa, cadascun d'ells amb particularitats que els fan especials. Amb el projecte de la Xarxa de Productes de la Terra es contribueix a dinamitzar aquestes empreses, per afavorir el seu paper en el desenvolupament econòmic local i territorial.

Del conjunt d'empreses que formen part de la Xarxa de Productes de la Terra i que elaboren producte, 7 elaboradors s'han interessat per la iniciativa i han complert els requisits  necessaris per a participar d'aquest Lot de Proximitat del Baix Llobregat en col·laboració amb la Fundació Gaspar de Portolà de Santa Coloma de Cervelló:                                                                                                                        

  • Cava Brut Nature Reserva. Montau Sadurní. Arrels Montau de Sadurní. Begues 
  • Sauvignon Blanc Can Casals. Celler Can Casals. Vi blanc sec. St. Esteve Sesrovires 
  • Cervesa Rumba - Pale Ale. Cerveses Cornelia. Cornellà de Llobregat
  • Olivada negra. Conserves  Mar-Tret. Esparreguera 
  • Mel de romaní. Mel del Pallars. Sant Feliu de Llobregat 
  • Oli Verus. SAT Oliveraires Palomar-Olesana. Olesa de Montserrat 
  • Boletes de Coco i Xocolata. Vira Brands. Martorell 

La Xarxa de Productes de la Terra compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i aquesta acció compta també amb el suport del Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, en el marc dels programes de suport al desenvolupament local.

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte