Assemblea Anual del Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Llobregat

El Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Llobregat ha celebrat avui la seva assemblea anual, que ha estat presidida per l'Eva M. Martínez Morales, presidenta del Consell Comarcal. La presidenta ha destacat que "un dels trets més característics d'aquest Consell Consultiu de la Gent Gran és la seva lluita constant en la reivindicació de drets i millora de la qualitat de vida de les persones grans".

Per la seva banda, la consellera de Feminismes, Gent Gran i Diversitat Sexual i de Gènere, Vicky Castellanos Núñez, ha volgut reconèixer la feina del Consell al 8è Congrés Nacional de la Gent Gran de Catalunya, celebrat recentment. La consellera també ha estat l'encarregada de presentar el pla de treball i el calendari de reunions de les diferents comissions per al 2020.

L'acte també ha comptat amb la participació de Carles Cháfer Castilla, delegat del Baix Llobregat al Consell de Gent Gran de Catalunya, que ha fet un resum de la seva tasca al Consell de Gent Gran de Catalunya, així com al 8è Congrés, i ha explicat les properes accions a realitzar.

La M. Carme Casanova Albalat, delegada de Santa Coloma de Cervello, i el Ramon Sala Fernández, delegat de Sant Andreu de la Barca, han estat els encarregats de la lectura del Manifest del 8è Congrés de la Gent Gran de Catalunya i de l'Informe de valoraciò emès pel Consell Consultiu, respectivament.

Per últim, s'ha fet l'acomiadament de la Candida Nevado i Cañamero, delegada de Sant Just Desvern que va ser durant molts anys, la representant del Baix Llobregat al Consell de Gent Gran de Catalunya. Una dona lluitadora a qui tothom ha agraït la seva dedicació i empenta en la lluita pels drets de les persones grans.

 

Imatges addicionals: 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte