Atorgada la subvenció de Garantia Juvenil a 21 joves del Baix Llobregat

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha aprovat les subvencions per afavorir l’autoocupació de joves inscrits al programa de Garantia Juvenil. Fins a 21 joves del Baix Llobregat han rebut aquesta subvenció. Es tracta d'un ajut econòmic per tal de facilitar la inserció laboral de les persones joves menors de 30 anys acollits al Programa de Garantia Juvenil, mitjançant l'autoocupació.

El Consell Comarcal del Baix Llobregat juntament amb el suport de l’Impulsor del Programa Garantia Juvenil han gestionat directament 3 sol·licituds atorgades. Aquestes tres sol·licituds han pogut obrir el seu propi negoci gràcies a l’ajut econòmic de 9.100,00€, equivalent al salari mínim interprofessional de 12 mesos. Dos dels joves són de Martorell i un de Sant Feliu de Llobregat; i els negocis engegats han estat una productora audiovisual anomenada Obisual, un centre d’estètica anomenat ‘Only Beauty’ i una pastisseria Granier.

La Garantia Juvenil és una iniciativa a nivell europeu per reduir l’atur juvenil de les persones joves de 16 a 29 anys, oferint una oferta formativa, en pràctiques o una oferta laboral en els 4 mesos des de la inscripció. Per aconseguir-ho, la Garantia Juvenil està dotada d’una amplia cartera de serveis adequada a les necessitats de les persones joves.

Tots els ajuts de la Garantia Juvenil són acumulables i compatibles amb altres plans i ajuts del SOC.

Podeu trobar més informació a garantiajuvenil.gencat.cat o enviar un correu electrònic a garantiajuvenil@elbaixllobregat.cat

 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte