Campanya per fomentar l’ús del preservatiu entre les persones joves

Un any més, el Servei Comarcal de Joventut del Baix Llobregat, aprofita l’1 de desembre, Dia Mundial contra la SIDA, per promoure hàbits i pràctiques sexuals saludables entre les persones joves de la comarca. En el marc de la campanya 2019 s’han distribuït més de 7.300 preservatius entre un total de 20 municipis de la comarca.

Les estadístiques assenyalen que les persones joves s’inicien en les pràctiques sexuals a edats primerenques. Les dades disponibles, a més, apunten a un increment del contagi d’algunes infeccions de transmissió sexual. En l’aposta per contribuir al bon estat de salut de les persones joves i a la minimització dels riscos als quals s’exposen, des del Servei Comarcal de Joventut s’aposta per fer pedagogia i contribuir a la sensibilització de la població jove vers l’ús del preservatiu.

Enguany la iniciativa “Mou-te per plaer” posa l’accent en el fet que els preservatius masculins i femenins són l'únic mètode que protegeix tant dels embarassos no desitjats com de les infeccions de transmissió sexual, inclòs el VIH. Des del Servei Comarcal de Joventut perseguim que, entre totes i tots, posem barreres a les infeccions de transmissió sexual!

La campanya 2019 ha comptat amb la col·laboració de diferents agents: per una banda, l’entitat SIDA Studi i l’Agència Catalana de la Joventut, que han fet una donació substancial de preservatius (masculins i femenins) per abastar la demanda del territori. Per una altra, també ha comptat amb la inestimable col·laboració de la Fundació Caviga, que ha donat suport en l’empaquetatge dels preservatius. D’aquesta manera, s’han distribuït preservatius en funció de les demandes expressades des dels Punts d’Informació Juvenil de la comarca, els quals en repartiran aprofitant les accions de sensibilització, divulgació i/o informació que tenen programades en cada equipament i servei.

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte