Campanya per respectar la diversitat sexual i de gènere de les persones grans

La Direcció General d’Igualtat de la Generalitat de Catalunya, ha posat en marxa una campanya per promoure i sensibilitzar als treballadors/es i a les persones usuàries i familiars de les residències de gent gran, sobre la necessitat de respectar la diversitat sexual i de gènere i els drets de les persones LGBTI+.

La campanya és una iniciativa del grup de persones grans del Consell Nacional LGBTI (òrgan de participació ciutadana) on estan representades totes les entitats LGBTI de Catalunya, que va aprovar la proposta de elaborar un cartell artístic.

Amb aquesta finalitat es va convocar un concurs per seleccionar els millors cartells que fomentessin de manera entenedora, el respecte per que fa a l’orientació sexual i a la identitat o l’expressió de gènere entre les persones usuàries dels serveis socials.

En aquest concurs hi van participar alumnes de cicles formatius de grau mitjà i de grau superior dels ensenyaments professionals d’arts plàstiques i disseny.

Els cartells guanyadors s’han fet arribar a les residències de gent gran de la comarca, amb la petició que siguin exposats en zones visibles de la instal·lació.

El respecte pels drets de les persones grans LGBTI+ és una de les principals línies de treball del Servei d’Atenció Integral LGBTI del Baix Llobregat, i compta amb el suport del Consell Consultiu de la Gent Gran.

Imatges addicionals: 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte