Cas de maltractament i espoli d'una persona gran

La seu del Consell Comarcal va aplegar el dimarts 11 de juny una sessió de Xarxa Baix en la que es va presentar un cas de maltractament i espoli d'una persona gran.

La sessió es va iniciar amb la presentació del Servei Especialitzat d’Atenció a les Persones (SEAP) per part de la seva coordinadora, Ester Fornells.

Seguidament, la fiscal en cap de Sant Feliu de Llobregat, Silvia García, i la directora del Centre Sol i Natura de Corbera de Llobregat, Carmen Ocón, van presentar un cas de maltractament i espoli d’una persona gran. La diagnosi mèdica del cas va ser explicada per part del psiquiatra i geriatra del SEAP, el doctor Josep Moya, i la part jurídica per les juristes del SEAP, Maribel Ferreres i Esther Prieto. El cas va finalitzar amb l’exposició de la metodologia utilitzada de la mà de la treballadora social del SEAP, Mireia Sabaté.

L’acte va finalitzar amb un torn de paraules entre les persones assistents i es van plantejar altres situacions de no bon tracte a les persones i com ha de ser el traspàs d’informació entre els diferents serveis implicats.

A la sessió van participar un ampli ventall de professionals de diferents serveis d’atenció a la persona; Serveis Socials Bàsics, Àrees Bàsiques de Salut, Centres Residencials de gent gran, Mossos d’Esquadra, Policia Local, Cáritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat, l’Hospital de Bellvitge, i el Servei d’Intervenció Especialitzada SIE del Baix Llobregat.

 

Imatges addicionals: 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte