Cicle de concerts a la Cripta

Aquest mes de setembre torna el cicle de concerts a la Cripta de la Colònia Güell, en la seva 29a. edició. Aquesta nova edició,  organitzada per l’ajuntament de Santa Coloma de Cervelló i el Consorci de la Colònia Güell, comptarà amb dues sessions.

El primer concert, que es realitzarà el divendres 17 de setembre a les 21 h., comptarà amb la intervenció del grup “Wax & Boogie”. En els últims anys aquest trio s’ha convertit en un dels millors i més valorats formats del panorama del Blues, el Rhythm & Blues i el Boogie Woogie. Ster Wax i David Giorcelli han sabut captar com pocs el veritable esperit de la música tradicional del poble Afroamericà per transformar-lo en el seu propi mitjà d’expressió. El seu coneixement del llenguatge de la música negra és ampli, ric i variat. Ster i David llisquen amb serenitat i aplom per les corrents més variades del gènere. A més, les influències de Kansas City, del Blues texà i del R&B dels anys cinquanta, són presents en tota l’obra de la banda. Wax & Boogie està format per Ster Wax a la veu, David Giorcelli al piano i Oriol Fontanals al contrabaix.

El segon concert, que es realitzarà el divendres 24 de setembre a les 21 h. comptarà amb la intervenció de “Irene Reig & Rai Paz”. El diàleg musical del duo format per Irene Reig, veu i saxo, i Rai Paz, guitarra, és fruit de molts anys de tocar plegats arreu. Els dos músics fan una selecció dels seus temes preferits per a cada concert i deixen fluir les melodies a través dels seus instruments. Melodies que no deixen indiferent a ningú amb moments on la improvisació pren protagonisme. Un viatge sonor cuinat a foc lent i amb molta complicitat.

Tots dos concerts són gratuïts, però cal fer reserva prèvia d’entrada atès l’aforament limitat i les restriccions que s’apliquen per combatre la pandèmia de la Covid-19.

La reserva d’entrades pel concert de “Wax & Boogie” es podrà realitzar a partir del proper 8 de setembre a través del web Entrápolis a http://entrapol.is/uoFTY.

I la reserva d’entrades pel concert de “Irene Reig & Rai Paz” es podrà realitzar a partir del proper 15 de setembre a través del web Entrápolis a http://entrapol.is/fKoG3.

El Consorci de la Colònia Güell és una entitat pública integrada pel Consell Comarcal del Baix Llobregat, l’Institut Català del Sòl de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló, que té com objecte la conservació, la difusió i la recerca de la Cripta de la Colònia Güell, així com el manteniment i millora del seu entorn.

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte