Comencen les primeres insercions del projecte “A la feina amb tu”

Les primeres accions d’acompanyament a la inserció laboral del projecte singular “A la feina amb tu”, ja s’han posat en marxa, i s’han iniciat les primeres insercions laborals.

De les 400 persones que han de passar pel programa, un total de 166 persones ja són  beneficiàries d’aquest projecte innovador i pioner a la comarca, que té com a objectiu aconseguir la inserció laboral de les persones participants i la millora de la seva qualitat de vida posant en marxa un dispositiu d’acompanyament de persones aturades que consta de diferents accions i tallers formatius, i que finalitzarà el 31 de maig de 2020.

El projecte, gestionat pel Consell Comarcal, amb la col·laboració dels ajuntaments de Castelldefels, Gavà, El Prat de Llobregat, Sant Boi de Llobregat i Viladecans, i de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, i que  s’ha plantejat com una prova pilot en el territori, realitza les següents actuacions:

  • Accions d'acompanyament a la inserció laboral
  • Accions formatives
  • Accions complementàries per a la millora de l'ocupabilitat
  • Prospecció empresarial i identificació d'oportunitats laborals

Els 5 punts d’actuació on es realitzen les accions són: Castelldefels, Gavà, El Prat de Llobregat, Sant Boi de Llobregat i Viladecans.

El dispositiu està adreçat, prioritàriament, a persones en situació d’atur entre 16 i 64 anys amb especials dificultats d’inserció laboral que resideixin als municipis dels punts d’actuació.

Si estàs interessat/da en participar en el programa, pots contactar al telèfon 659102932 (trucada o whatsapp), o per correu electrònic a promocioeconomica@elbaixllobregat.cat

En aquest vídeo es pot veure el cas d'èxit d'una persona beneficiaria del programa.

Amb el suport del Programa metropolità de suport a les polítiques socials municipals 2016-2019.

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte