Comunicat en relació a la situació metereològica i l'alerta per nevades

Davant la situació meteorològica i amb la previsió de possibles nevades a la comarca, s’han mantingut els contactes amb el CECAT per valorar les possibles incidències que es puguin donar al serveis que presta el Consell Comarcal.

Un del serveis amb més probabilitat d’afectació és el Servei de Transport Escolar. Aquest Servei es presta a 1.700 alumnes de 36 centres educatius ubicats a 15 municipis: Abrera, Collbató, Corbera de Llobregat, Cornellà de Llobregat, Esparreguera, Gavà, Martorell, Molins de Rei, el Prat de Llobregat, Sant Esteve Sesrovires, Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern, Sant Vicenç dels Horts, Vallirana i Viladecans

Atès que el Centre d’Emergències de Catalunya, CECAT, ja ha activat la fase d’ALERTA del pla NEUCAT, des del Consell Comarcal s’ha emès un comunicat informant tant a les empreses de transport, com als Centres Educatius i als Departaments d’Educació dels Ajuntaments. També s’està en contacte amb els Serveis Territorials d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

En aquests moments es resta a l’espera de l’evolució de les nevades. En cas que afectés al transport escolar d’avui o demà, s’avisaria a les famílies a través dels Centres Educatius i de l’empreses de transport.

El Consell Comarcal manté la informació d’afectacions als serveis actualitzada a través de la pàgina web i del seu compte Twitter @CCBaixLlobregat.

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte