Continuen les trobades entre professionals de Joventut per conèixer projectes i equipaments del territori

Professionals de Joventut de tota la comarca es van trobar el dimarts 7 de maig per visitar el Casal de Joves de Sant Just Desvern, on van tenir l'oportunitat de conèixer de prop les instal·lacions de l’equipament i de descobrir l’ampli ventall d’activitats i serveis que s’hi ofereixen.

Un dels punts destacats de la trobada va ser la presentació del servei de mobilitat internacional. L’equip que capitaneja el servei va fer una breu explicació de la trajectòria, el funcionament i el públic a qui s’adreça aquest. Es va fer referència especial als projectes d’intercanvi entre joves del municipi a altres ciutats d’arreu d’Europa, alhora que es van destacar les experiències i els aprenentatges que viuen els i les joves que hi participen, com és l’intercanvi cultural, l’aprenentatge d’idiomes i el desenvolupament d’habilitats socials.

A més, la trobada va servir com a espai de treball per a la preparació de les campanyes comarcals "Talla Ja! contra les violències masclistes" i "Mou-te per plaer". Des del Servei Comarcal de Joventut es van presentar els objectius, continguts i propostes de les dues campanyes esmentades per tal de consensuar i validar la línia de treball de l’edició 2024, així com per recollir propostes i aportacions que serveixin per desenvolupar les campanyes de manera connectada amb les necessitats del territori.

Des del Servei Comarcal de Joventut i l’Oficina Jove del Baix Llobregat es treballa per organitzar i fer possibles aquestes trobades tècniques en equipament juvenils del territori amb un triple objectiu: per una banda, per promoure espais de coneixement dels equips locals. Per una altra, aprofitar les trobades per dinamitzar sessions de treball tècnic focalitzant en temàtiques d’interès per als i les professionals de la comarca. Finalment, per facilitar la relació entre professionals de Joventut del Baix Llobregat i fomentar el sentiment de pertinença a la comarca. Tot plegat, aquestes visites esdevenen una oportunitat per posar en valor la feina que es fa a escala local i potenciar el treball en xarxa i la col·laboració entre els i les professionals del territori.

Per a més informació poder contactar amb joventut@elbaixllobregat.cat

 

Imatges addicionals: 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte