Contractació de tres joves en pràctiques al Consell Comarcal

El Consell Comarcal del Baix Llobregat ha incorporat a tres joves en pràctiques beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil de Catalunya amb la finalitat de millorar la seva ocupabilitat amb l’adquisició de les aptituds i desenvolupament professional de cada lloc de treball.

Els perfils professionals contractats enguany han estat el de tècnica de Polítiques d’Igualtat amb persones LGBTI, historiadora de l’art i periodista; les quals estaran en pràctiques fins a sis mesos a jornada completa duent a terme tasques relacionades amb les seves respectives formacions. La tècnica de polítiques d’igualtat amb persones LGBTI ajudarà principalment a promoure l’elaboració de una diagnosi per conèixer la situació de les persones LGBTI i garantir l’atenció de les víctimes de l’homofàbia, bifòbia o transfòbia de l’ens local. El perfil de periodista donarà suport a l’Àrea de Desenvolupament Estratègic, centrant-se en els diferents programes, projectes i serveis de l’àrea en matèria de comunicació i dinamització de les xarxes socials. L’historiadora de l’art formarà part del Consorci de la Colònia Güell on col·laborà amb l’elaboració dels documents preceptius per a la presentació de projectes de restauració a la Comissió de Patrimoni de la Generalitat, amb la recopilació d’informació relativa a diversos elements de la Cripta de la Colònia Güell o amb el seguiment dels treballs de restauració i recerca que es facin a la Cripta, entre altres tasques.

L’objectiu del programa és incentivar la contractació laboral en pràctiques de joves amb formació per tal que adquireixin experiència professional i sigui possible la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.

El programa està emmarcat dins del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya amb el cofinançament del Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil.  

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte