Conveni d'acolliment d'urgència per a dones víctimes de violència masclista

El Consell Comarcal i els 30 ajuntaments de la comarca han signat recentment un conveni amb la Fundació AGI, per a l'atenció i acolliment d'urgència de dones víctimes de violència masclista i de les seves filles i fills.

La Fundació AGI és una Fundació benéfico-assistencial, creada a Barcelona l'any 1994, que treballa en els àmbits de la prevenció, la intervenció, la formació, la sensibilització i la investigació per a tots aquells col·lectius i persones vulnerables o en risc d'exclusió social, a partir d'un model d'atenció integral i de qualitat. La Fundació disposa de diversos habitatges i professionals especialitzats/des en l'atenció i acolliment d'urgència a dones que han patit maltractaments.

Dimarts 20 de març va tenir lloc al Consell Comarcal una sessió de treball amb la Rosa M. Garriga, presidenta de la Fundació, que va explicar a totes les professionals del territori el funcionament i característiques del servei.

Les polítiques comarcals d'atenció a les dones víctimes de violencia masclista formen part de les línies estratègiques del Consell Comarcal, i del Consell de les Dones del Baix Llobregat des de la seva creació l'any 2007.

 

 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte