Convocatòria per contractar 8 joves en pràctiques

El Consell Comarcal del Baix Llobregat preveu contractar 8 persones Joves en Pràctiques beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil de Catalunya amb la finalitat de millorar la seva ocupabilitat amb l’adquisició de les aptituds i desenvolupament professional de cada lloc de treball.

Els perfils professionals a contractar són:

 1. Tècnic/a auxiliar del Departament de Joventut. CFGM o CFGS Administració i Finances.
 2. Tècnic/a de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic. Llicenciatura o grau en periodisme i comunicació.
 3. Tècnic/a de l'Àrea de Turisme del Consell Comarcal. Diplomatura, grau o llicenciatura universitària en l'àmbit de turisme.
 4. Tècnic/a del Departament de Serveis Socials. Diplomatura, llicenciatura o grau en la branca de les ciències socials i jurídiques.
 5. Tècnic/a de l'Area d'Igualtat de Gènere i Polítiques Socials. Grau o llicenciatura en la branca de les ciències socials i jurídiques: treball social, educació social, dret, sociologia, i branca salut: psicologia.
 6. Tècnic/a de la Unitat de Contractació Pública. Grau o llicenciatura en la branca de les ciències socials i jurídiques: Dret, Gestió i Administració Pública, Econòmiques.
 7. Tècnic/a de Dinamització Agroterritorial. Grau o llicenciatura en Geografia, Enginyeria forestal, CFGS d'edificació i obra civil.
 8. Tècnic/a del Servei de Transport Adaptat/Transport Escolar. Grau o llicenciatura en la branca social i jurídica: Dret, Econòmiques, Ciències del Treball, Gestió i Administració Pública.

Podràn ser beneficiàries les persones que compleixin els següentes requisits:

 • Ser demandants d'ocupació no ocupats (DONO) i estar inscrits al SOC en el moment de participar en la selecció.
 • Estar inscrit al Registre de Garantia Juvenil
 • No haver participat en programes anteriors de joves en pràctiques.

S’ofereix un contracte laboral en pràctiques a jornada completa de 35 hores setmanals, amb un període de contractació de 6 mesos, d'octubre de 2019 a abril de 2020.

Si estàs interessat/da i compleixes els requisits, envia el teu currículum a l'adreça seleccio.rrhh@elbaixllobregat.cat, indicant la referència "contractació en pràctiques 2019".

Aquestes contractacions s'efectuaran d'acord amb les condicions establertes en l'Ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol de bases, i Resolució TSF/1844/2019, de 20 de juny de convocatòria, confinançat per la Iniciativa d'Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2014-2020, amb un cofinançament del 91,89%

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte