Conxa Solans Roda, guanyadora del 10è Premi Literari Delta

Ahir a la tarda, a la sala d’actes del Consell Comarcal del Baix Llobregat, va tenir lloc l’acte de lliurament del desè Premi Literari Delta de narrativa escrita per dones.

Les membres del jurat assistents van fer públic el seu veredicte, desvetllant així quina de les 48 obres presentades havia resultat finalista i quina havia resultat guanyadora de la present edició del premi.

L’obra finalista, premiada amb 1000 euros i l’edició de l’obra en format digital, va ser “Pasajera en Tránsito”, de Nuria Rodríguez Cartabia.

El jurat del premi ha trobat que aquesta novel·la, que enganxa d’inici proposant dos finals, és una obra amb una veu personal, original i amb caràcter, que captiva per que és diferent.

I, l’obra guanyadora, premiada amb 3000 euros, i l’edició de l’obra en format paper i digital, va ser per “Res no es pot amagar”, de Conxa Solans Roda.

Aquesta novel·la, escrita en primera persona sobre la història sentimental d’una dona, és una obra amb perspectiva de gènere, i uns personatges femenins forts i molt interessants. És tracta d’un retrat històric del rol de les dones abans, durant i després de la Guerra Civil, i després de la Segona Guerra Mundial. Històries d’exili, matrimonis de conveniència i convencions socials.

Per tancar l’acte de lliurament del premi, la Montserrat Isern Bofarull, va donar veu a dos contes de l’escriptora Gemma Lienas Massot, mentre que la Raquel García i Ulldemolins, Raquel Gu, els posava imatge i color amb les seves il·lustracions.

L’acte va ser conduït per la periodista Mireia Navarro Giménez, directora de Ràdio Cornellà.

El Premi Literari Delta està coorganitzat pel Consell Comarcal del Baix Llobregat i 16 ajuntaments de la comarca.

Imatges addicionals: 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte