Curs gratuït per aprendre i millorar l'ús de les Xarxes Socials per comunicar i vendre millor

Curs adreçat a empreses de la Xarxa de Producte de la Terra, amb l'objectiu de millorar l'estratègia de comunicació i obtenir millors resultats.

El Consell Comarcal del Baix Llobregat, en el marc del projecte Xarxa de Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona, promou una acció de formació per a empreses del sector agroalimentari o amb vincles amb l’alimentació, amb la finalitat d'adquirir coneixement de les diferents xarxes socials, i sobretot, enfocar de forma estratègica la comunicació de l’empresa a través d’aquests canals i donar eines per millorar-ne els resultats i la gestió.

Aquesta formació es realitzarà en dures sessions virtuals de 2:30 h, el dilluns 21 de novembre i el dimecres 23 de novembre en horari de 18:00 h a 20:30 h.

Per a realitzar aquest curs, és necessari inscriure's al següent enllaç: https://www.elbaixllobregat.cat/formulari/curs-gratu%C3%AFt-aprendre-i-m...

El divendres 18 de novembre i el mateix dimecres 23 al matí, s'enviaran via e-mail, les dades de connexió a les persones inscrites.

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte