Curs sobre polítiques trans adreçat a professionals

El Servei d'Atenció Integral a persones lgbti del Baix Llobregat va organitzar els dies 2 i 5 de desembre una formació específica sobre polítiques trans amb en Miquel Missé Sánchez, sociòleg i activista trans.

El curs s'ha adreçat a professionals i càrrecs polítics dels ajuntaments de la comarca i del propi Consell Comarcal, principalment d'àrees de diversitat afectiva, sexual i de gènere, però també han participat professionals de joventut, d'esports, etc.

L'objectiu del curs ha esta aprofundir en el fet trans, amb la història del propi concepte i dels moviments trans a Catalunya, així com reflexionar sobre el paper d'ajuntaments i serveis especialitzats en l'atenció i acompanyament de les persones d'aquest col·lectiu. L'acompanyament a les famílies en transicions de genere a la infància, ha centrat la darrera part del curs.

Actualment des del SAI Baix Llobregat s'està elaborant, en col·laboració amb tots els ajuntaments de la comarca i amb el suport de la Diputació de Barcelona, el Pla per la Diversitat Sexual i de Gènere del Baix Llobregat, que articularà el desplegament de la Llei 11/2014, per a garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals i per a eradicar l'homofòbia, la bifòbia i la transfòbia, a tot el territori.

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte