Durant el confinament NO ESTÀS SOLA. Acabar amb la violència masclista també és reponsabillitat de tothom.

El confinament obligatori que ha derivat del Real Decreto 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisis sanitària ocasionada pel COVID-19, té un impacte específic en les dones víctimes de violència masclista, i els seus fills i filles, ja que estan obligades a conviure amb el seu agressor, alhora que els serveis d'atenció especialitzada s'estan reconfigurant donada la present situació d'excepcionalitat.

Tot i així, des del Consell Comarcal i des del Consell de les Dones, volem recordar a totes les dones que es puguin veure afectades per aquesta situació i a les seves famílies, que NO ESTEU SOLES.

Quina seria la meva comissaria de mossos d'esquadra de referència? Clica aquí

 

 


GENERALITAT DE CATALUNYA - Institut Català de les Dones


La Diputació de Barcelona ha llançat la campanya, "Contra la violència masclista, que no ens aturi el confinament", i ha posat a la disposició dels ens locals materials de difusió dissenyats per difondre'ls a les Xarxes Socials, i per a distribuir-los en els comerços de primera necessitat. L’objectiu és interpelar a la ciutadania perquè denunciï qualsevol cas de violència masclista que en tingui coneixement.

Xarxes socials del Consell de les Dones del Baix Llobregat - Instagram - Twitter - Facebook

 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte