Eines Pràctiques per a la gestió i la prevenció de conflictes

 El Consell Comarcal amb la col·laboració del Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada de la Generalitat de Catalunya hem organitzat un Curs sobre Eines Pràctiques per a la gestió i la prevenció de conflictes adreçat a regidors, tècnics, professionals i treballadors de l’administració local de la comarca, amb atenció directa o vinculats a la intervenció amb adolescents i joves, de les àrees d'educació, serveis socials, joventut i espais jove, cossos de seguretat, immigració, cultura i justícia Juvenil.

Els objectius d’aquest curs són revisar alguns aspectes conceptuals entorn del conflicte i donar als professionals eines que els permetin analitzar-lo i gestionar-lo de manera constructiva.
Durant el curs es treballarà en format de taller i s’aprofundirà en la pràctica a partir de casos reals i concrets proporcionats pels mateixos alumnes. A més a més, considerem que és una bona oportunitat per fer xarxa entre els diferents agents de la comarca.

La gestió de conflictes és cada cop més necessària en l’àmbit municipal. Els responsables polítics i els professionals que treballen per a les administracions locals han de conèixer bé les eines que permeten abordar els conflictes de manera constructiva i transversal.

Més informació, inscripcions i programa

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte