El 4 de desembre es coneixerà l'obra guanyadora del 10è Premi Literari Delta.

El jurat del Premi literari Delta es va reunir ahir al Consell Comarcal per deliberar quines seran l’obra guanyadora i l’obra finalista de la 10a edició d’aquest certamen. L’obra guanyadora, premiada amb 3.000 €, serà publicada en format paper i en format digital i en el cas de l'obra finalista, es reconeixerà amb un premi de 1.000€.

Aquesta edició del Premi Literari Delta de narrativa escrita per Dones, organitzat biennalment per 16 ajuntaments del Baix Llobregat i el Consell Comarcal, ha acollit un total de 48 obres, totes elles inèdites i amb temàtiques com la igualtat de gènere, els drets de les dones o els feminismes, entres d’altres.

L’acte de lliurament de premis, que estarà presidit per la consellera de Feminismes, Gent Gran i Diversitat Sexual i de Gènere, Vicky Castellanos Núñez i que comptarà amb la participació de l’escriptora Gemma Lienas Massot i la il.lustradora Raquel Gu, tindrà lloc el dimecres 4 de desembre a les 18.30 h a la seu del Consell Comarcal del Baix Llobregat.

En el marc d’aquest certamen s’estan duent a terme tallers d’escriptura i creació literària gratuïts als 16 municipis de la comarca que participen en aquesta edició, a més, s’ha posat en marxa un Curs virtual Exprés d'Escriptura.

Aquí podeu consultar tota la informació relativa a la 10a edició del Premi Literari Delta.

 

Imatges addicionals: 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte