El Baix Llobregat 100% feminista

El teatre Plaza de Castelldefels ha estat l’escenari aquest matí de la presentació als mitjans del 5è Congrés de les Dones del Baix Llobregat, que tindrà lloc a Castelldefels els propers 26 i 27 d’octubre.

La presentació ha anat a càrrec de a  vicepresidenta 1a del Consell Comarcal, Raquel Sánchez Jiménez, la consellera de Dones, Gent Gran i LGBTI, Vicky Castellanos, l’alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda, i el regidor de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Castelldefels, Alex Company.

La vicepresidenta 1a del Consell Comarcal, Raquel Sánchez, ha obert la roda de premsa, posant en valor la trajectòria del moviment feminista al Baix Llobregat, i destacant que el principal objectiu del 5è Congrés de les Dones és aconseguir que el màxim número de persones de la comarca tinguin informació real i rigorosa de la situació actual de les dones al territori. Així mateix, ha afirmat que el congrés vol generar un espai de reflexió i d’anàlisi per poder posar sobre la taula les dades i la realitat dels fets, ja que a partir d’aquí podrem entre tots construir solucions per tal de fer efectiva la plena ciutadania de les dones.

De la seva banda, la consellera de Dones, Gent Gran i LGBTI, Vicky Castellanos, ha donat rellevància al treball precongressual, destacant la intensa activitat produïda, que ha estat molt activa i molt emocionant i en la que han participat més de 1.500 persones en les 28 comissions que s’han fet per tot el territori.

Dossier de premsa

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte