El Baix Llobregat (Co)responsable

El Consell Comarcal del Baix Llobregat posa en marxa la campanya “El Baix Llobregat (Co)responsable”, amb l’objectiu de sensibilitzar sobre la necessitat de què homes i dones es corresponsabilitzin de les tasques de cura.

L’entrada, permanència i posicionament al mercat de treball, l’obligació de cuidar a persones grans, infants i persones amb dependència, la possibilitat de disposar de temps personal per al mateix benestar i autocura o la necessitat d’alleugerir la càrrega mental que suposa la gestió de tot plegat, són algunes de les principals desigualtats entre dones i homes que encara persisteixen.

Per aquest motiu, la campanya se centra en els beneficis que, tant per als homes com per a les dones, suposa corresponsabilitzar-se de les tasques de cura, i el consegüent benestar emocional per a tota la família.

La campanya “El Baix Llobregat (Co)responsable” contempla diverses accions, com per exemple una edició de materials, formació a professionals dels ajuntaments del Baix Llobregat i del mateix Consell Comarcal, o tallers a diferents municipis de la comarca.

 

Imatges addicionals: 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte