El Baix Llobregat marxa contra la violència masclista

Prop de mil persones van participar ahir en la 6a Marxa El Baix Llobregat contra la violència masclista.

Procedents dels municipis de Castelldefels, Cornellà de Llobregat, El Papiol, Esplugues de Llobregat, Gavà, Molins de Rei, Sant Boi de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern, Sant Vicenç dels Horts i Santa Coloma de Cervelló, les marxes, acompanyades de grups de batukada, gegants i diverses entitats de dones i ampas del territori, es van anar sumant a les de les localitats veïnes fins arribar al Parc de Torreblanca on va tenir lloc l’acte central.

Josep Perpinyà, president del Consell Comarcal, va obrir l’acte incidint en la importància de la Marxa, i posant en valor la mobilització, cada vegada més forta, de bona part de la comarca per a erradicar la violència masclista.

A continuació es va donar pas al minut de silenci que va anar seguit de la lectura del Manifest contra la violència per part de la guanyadora de la IX edició del Premi Literari Delta, Maite Moreno Conesa.

El tancament de l’acte central va anar a càrrec de la consellera de Dones, Gent Gran i LGBTI, Vicky Castellanos, qui va centrar el seu discurs en la sororitat femenina posant especial èmfasi en que el Baix Llobregat és una comarca 100x100 feminista.

Aquesta 6a edició, ha estat  una marxa marcada per la diversitat, en la que han participat persones de totes les edats i condicions, i que ha tingut també major participació d'homes, mostra de que la violència masclista és rebutjada per tota la societat.

Imatges addicionals: 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte