El Baix Llobregat participa a la 6a edició de 'Benvinguts a Pagès'

El cap de setmana de l’1 i 2 d’octubre, torna Benvinguts a Pagès, una fira on les explotacions agràries accedeixen a través de la Xarxa Productes de la Terra. Una nova oportunitat per redescobrir el món de la pagesia, trepitjar el territori, conèixer l’origen dels productes alimentaris que consumim cada dia, tastar les elaboracions dels productors i productores participants i omplir el rebost amb productes de proximitat.

Enguany, el Baix Llobregat participa a Benvinguts a Pagès amb una interessant oferta d’explotacions agràries:

Productes ecològics Tugas i Companyia a Viladecans, una explotació familiar que produeix horta i fruita ecològica.  

Cal Rosset a Sant Vicenç dels Horts, una explotació amb producte ecològic amb fruita fresca i horta.

Vilaeco a Gavà, una explotació hortícola on a més, podreu trobar altres productes com herbes aromàtiques condiments i salses.

A més, tindrem la ja tradicional Agroruta en bici pels Camps de Sant Vicenç dels Horts, com activitat complementària, per a conèixer el patrimoni agrari d’aquest municipi i obrir la gana abans de dinar al restaurant Cèntric Gastro al Prat de Llobregat on podreu gaudir d’una exquisida carta amb plats elaborats amb productes de proximitat cultivats al Parc Agrari del Baix Llobregat.

La gran festa del món rural de Catalunya, que ja s’ha fet un lloc a l’agenda de famílies i foodies, esdevé un magnífic aparador pels productes del territori i de temporada perquè les persones visitants tenen l’oportunitat d’adquirir-los directament als productors i productores i pagesos i pageses. També de tastar-los als restaurants que treballen colze a colze amb els productors i productores de la comarca.

Trobareu tota la informació per reservar plaça per aquell cap de setmana a l’enllaç següent https://benvingutsapages.cat/participants-2022/#!/comarca/baix-llobregat

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte