El Baix Llobregat posa a relluir el seu potencial turístic
El president del Consell Comarcal ha remarcat els atractius de la comarca durant un acte de promoció de la cirera a Santa Coloma de Cervelló. Balsera ha ressaltat el gran potencial turístic i gastronòmic del Baix Llobregat en el decurs del viatge per a la premsa organitzat pel Consorci de Turisme per promocionar les cireres i els sabors de l’horta.
El passat dimecres 22 de maig, els restauradors i els pagesos del Baix Llobregat van ser una vegada més els protagonistes de la posada en marxa de la campanya gastronòmica "Els sabors de l’horta 2013", que es presentà amb nova imatge i un total de 30 restauradors adherits.
En una jornada organitzada pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat i el Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat, prescriptors gastronòmics i premsa general i especialitzada van degustar les propostes culinàries que elaboraren per a l’ocasió vint-i-dos restaurants. L’acte final, que va tenir lloc a la Cripta de Gaudí, a la Colònia Güell, va servir també per presentar la nova campanya gastronòmica “Els sabors de l’horta 2013”, en què hi prenen part una trentena de restauradors de la nostra comarca, i per donar a conèixer la nova temporada turística d’estiu al Baix Llobregat, un territori que segons paraules de Balsera “compta amb un gran potencial turístic”.
Durant la jornada, els participants van visitar els camps de cirerers de Can Colomer, amb Josep Pascual, un guia immillorable i coneixedor absolut del món de la cirera i el seu cultiu. També es va comptar amb la participació del cuiner de Sant Climent, Gerard Solís, autor del llibre “Bojos per les cireres”, considerat l’any 2005, la millor monografia culinària del món, en el Gourmand World Cookbook i de Cristina Roig, professora d'alta cuina i col·laboradora del Parc Agrari del Baix Llobregat.