El Baix Llobregat quarta comarca més competitiva

El Baix Llobregat continua situant-se com la quarta comarca més competitiva, per darrere del Barcelonès, el Vallès Occidental i el Gironès, segons ha publicat la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP) en  la 16a edició de l’Índex FEGP de Competitivitat i Sostenibilitat.

L’Índex FEGP és un informe que analitza els principals canvis en els factors de competitivitat de les comarques catalanes, amb l’objectiu d’apuntar les potencialitats i les febleses dels models de desenvolupament en el nou context postcovid-19.

En aquesta edició, s’ha realitzat un exercici d’impacte de la Covid-19 en l’economia comarcal, i segons mostra, el Baix Llobregat és la 17a comarca més afectada pel xoc econòmic de la pandèmia, però tot i això, és la quarta comarca en el rànquing innovador.

L’Índex FEGP mesura la capacitat d’un territori per a competir en una economia globalitzada basada en béns i serveis intensius en coneixements i tecnologia, generant oportunitats per a la seva població i sense comprometre el medi ambient present i futur.

Podeu consultar l’informe complet en aquest enllaç

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte