El Consell Comarcal aprova una declaració institucional davant la situació de crisi provocada pel virus COVID-19

El Ple del Consell Comarcal, reunit ahir en sessió ordinària, i per primer cop en la història, de forma virtual, va aprovar per unanimitat, una declaració institucional sobre la situació de crisi provocada pel virus COVID-19.

El redactat reconeix l’esforç que estan fent els ajuntaments de la comarca i  mostra el seu compromís per donar suport i treballar plegats en l’establiment de mesures que ajudin a pal.liar l’impacte econòmic i social que tindrà aquesta emergència sanitària.

Així mateix, manifesta el sincer agraïment i suport a totes les persones que estan treballant de forma incansable per fer front a aquesta pandèmia, personal sanitari, forces de seguretat, serveis d’emergència, personal de les residències geriàtriques, personal d’atenció domiciliària, personal de neteja, voluntaris i voluntàries, persones que treballen per garantir el proveïment de productes de primera necessitat i serveis mínims, als ajuntaments i a tota la ciutadania pel seu compromís i responsabilitat en aquesta lluita.

Amb aquesta declaració, des del Consell Comarcal es demana i es reclama una coordinació més efectiva entre la Generalitat i l’Estat per poder fer front a aquesta gravíssima crisi sanitària. Es demana també a tota la ciutadania un seguiment estricte del confinament per poder sortir tan aviat com sigui possible d’aquesta situació.

 

Declaració institucional sobre la situació de crisi provocada pel virus COVID-19

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte